SKANSKA

AGENDA DLA FIRMY

Data spotkania:
31.08.2022 - 01.09.2022
Miejsce
:
Hotel Śląsk Wrocław
Osoba kontaktowa:
Jan Kowalski tel: 761-762-763
Temat spotkania:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididun

Poniedziałek

31.08.2023r.

Sala Stalowa I (piętro 1)  9:00-16:00

Przerwa kawowa 11:00-13:00

Restauracja (parter) Obiad 14:00-15:00

Zakwaterowanie od godz. 16:00

Restauracja (parter) Bankiet 19:00-20:00

Zabawa taneczna z DJ. Obowiązuje strój wieczorowy.

MENU

  • Przystawka: Pasztet w cieście francuskim z sosem żurawinowym i grzanką
  • Danie Główne: Eskalopki drobiowe przekładane serem camembert i pomidorem podane na puree ziemniaczanym z glazurowanymi brokułami i sosem z marynowanego pieprzu
  • Zimna płyta:
    - deska wędlin i serów,
    - sałatka z pstrąga wędzonego,
    - pasztet z kurczaka z pomarańcza na kruchym spodzie,
    - tatar ze śledzia z sosem chrzanowym, szpinakowym,
    - bakłażan faszerowany pastą z ciecierzycy, smalec, ogórek, pikle, masło, pieczywo
  • Danie gorące: Bogracz
  • Napoje: Woda, soki, kawa, herbata, Open-Bar

Wtorek

01.09.2023r.

Restauracja (parter) Śniadanie 7:00-10:00

Sala Stalowa I (piętro 1)  10:00-16:00

Przerwa kawowa 13:00-14:00

Restauracja (parter) Obiad 15:00-16:00

Restauracja (parter) Kolacja 19:00-20:00

Środa

02.09.2023r.

Restauracja (parter) Śniadanie 7:00-09:00

Sala Stalowa I (piętro 1)  09:00-14:00

Przerwa kawowa 12:00-12:30

Wymeldowanie Do godz. 12:00

Sprawdź menu

obiad serwowany wg menu dnia

Poniedziałek

Krem porowo-ziemniaczany

Racuszki drobiowe
ryż curry / sałatka wiosenna / sos winegret

Deser bananowy
sos czekoladowy / bita śmietana

Woda mineralna, soki owocowe

Wtorek

Zupa koperkowa z lanymi kluskami

Karkówka pieczona
kluski śląskie / surówka z buraczków / sos pieczeniowy

Brownie czekoladowe

sos wiśniowy / bita śmietana

Woda mineralna, soki owocowe

Środa

Zupa ogórkowa

Placki ziemniaczane
gulasz drobiowy / sałatka Colesław

Mus gruszkowy na biszkopcie
kawa zbożowa / śmietana / wiórki czekoladowe

Woda mineralna, soki owocowe

Czwartek

Krem z kalafiora

Paprykowe kotleciki mielone
ziemniaki puree / mizeria / pieczarki smażone

Sernik wiedeński
sos malinowy / cukier puder

Woda mineralna, soki owocowe

Piątek

Zupa pieczarkowa

Dorsz w panierce

buraczane pęczotto / surówka z pora

Sałatka owocowa

jogurt, crunchy / sos owocowy

Woda mineralna, soki owocowe

Sobota

Zupa meksykańska

Udko z kurczaka

ziemniaczki pieczone / surówka z białej kapusty

Lody waniliowe
kruszonka / bita śmietana

Woda mineralna, soki owocowe

Niedziela

Rosół staropolski

Kotlet schabowy
ziemniaki puree / kapusta zasmażana

Ciasto z jabłkami
bita śmietana / sos czekoladowy

Woda mineralna, soki owocowe

Sprawdź menu

obiad w formie bufetu
wg menu dnia

Poniedziałek

Zupa:
Krem porowo-ziemniaczany

Dania ciepłe:

  • Racuszki drobiowe
  • Tilapia w sosie śmietanowym
  • Cukinia zapiekana z mozzarellą

Dodatki:

  • Ryż curry, smażone bramborki
  • Sałatka wiosenna, marchewka z ananasem

Deser:
Deser bananowy z sosem czekoladowym

Napoje:
Woda mineralna, soki owocowe

Wtorek

Zupa:
Zupa koperkowa z lanymi kluskami

Dania ciepłe:

  • Karkówka pieczona w sosie pieczeniowym
  • Morszczuk w sezamie
  • Makaron ryżowy z warzywami

Dodatki:

  • Kasza z cebulką, kluski śląskie
  • Surówka z buraczków, modra kapusta

Deser:
Brownie czekoladowe z sosem wiśniowym

Napoje:
Woda mineralna, soki owocowe

Środa

Zupa:
Zupa ogórkowa

Dania ciepłe:

  • Gulasz drobiowy
  • Pulpeciki rybne w sosie koperkowym
  • Pierogi ze szpinakiem

Dodatki:

  • Placki ziemniaczane, pęczotto
  • Sałatka colesław, kalafior w bułce tartej

Deser:
Mus gruszkowy na biszkopcie

Napoje:

Woda mineralna, soki owocowe

Czwartek

Zupa:
Krem z kalafiora

Dania ciepłe:

  • Paprykowe kotleciki mielone
  • Mintaj w cieście piwnym
  • Spaghetti z pesto bazyliowym

Dodatki:

  • Ryż z warzywami, ziemniaki puree
  • Mizeria, surówka z kap. pekińskiej

Deser:
Sernik wiedeński z sosem malinowym

Napoje:

Woda mineralna, soki owocowe

Piątek

Zupa:
Zupa pieczarkowa

Dania ciepłe:

  • Pieczeń rzymska w ciemnym sosie
  • Miruna w panierce
  • Pierogi ruskie

Dodatki:

  • Buraczane pęczotto, ziemniaki z wody
  • Surówka z pora, karmelizowane marchewki

Deser:
Sałatka owocowa z jogurtem

Napoje:
Woda mineralna, soki owocowe

Sobota

Zupa:
Zupa meksykańska

Dania ciepłe:

  • Udko z kurczaka
  • Miruna zawijana w boczku
  • Penne arrabiatta

Dodatki:

  • Pieczone ziemniaczki, grzybowe risotto
  • Surówka z białej kapusty, sałatka szwedzka

Deser:
Patera świeżych owoców

Napoje:
Woda mineralna, soki owocowe

Niedziela

Zupy:
Rosół staropolski

Dania ciepłe:

  • Kotlet schabowy
  • Tagliatelle z łososiem
  • Zapiekanka z warzywami

Dodatki:

  • Ziemniaki puree, kopytka
  • Kapusta zasmażana, sałata ze śmietaną

Deser:
Ciasto z jabłkami z sosem czekoladowym

Napoje:

Woda mineralna, soki owocowe

Osoby na dietach pokarmowych (wegańskich, wegetariańskich, bezglutenowych itp.) prosimy o zgłoszenie tego faktu w recepcji hotelu, do godziny 10:00 w dniu spotkania

Parking

Bezpłatny, monitorowany

Wi-Fi

Sieć: hotel_slask, Hasło: hotelslask

Przechowanie bagaży

Info w recepcji hotelu

Doba hotelowa

15:00 - 11:00

Śniadanie

7:00 - 10:00

Osoby na wózkach

Obiekt dostosowany

Wstąp na lunch

Głodny?
karta menu

Przyjdź na drinka

Spragniony?
menu napoje

Zarezerwuj pokój

Chcesz zostać dłużej?
zarezerwuj

Wynajmij salę

Planujesz spotkanie?
Zadzwoń

Sprawdź dojazd

  Hotel Śląsk
 
  / 

Hotel Śląsk ***
ul. Oporowska 60
53-434 Wrocław

+48 71 361 20 61
recepcja@hotelslask.pl
hotelslask.pl


© 2023
Hotel Śląsk
choose language