Zraz wołowy z wędzonym boczkiem i ogórkiem kiszonym
kluski śląskie z cebulką / modra kapusta / sos pieczeniowy
59 zł
Policzki wołowe w sosie warzywnym
kasza bulgur z creme fraiche / marynowana cukinia / panierowany boczniak
69 zł
Żeberka wieprzowe pieczone w ciemnym piwie
gratin ziemniaczany / zasmażana kiszona kapusta / sos pieczeniowy
52 zł
Boczek sous-vide
puree ziemniaczane ze szczypiorkiem / zielona fasolka szparagowa / esencja grzybowa / smażona pieczarka / śliwka węgierska
42 zł
Roladka z indyka z serem kamiennogórskim i żurawiną
puree dyniowe / duszona kapusta pekińska z porem
49 zł
Placki z cukinii z serem feta
sos jogurtowo-ogórkowy / sałata rzymska / czarna fasola / maślak marynowany / grillowana gruszka
37 zł
Roladka drobiowa sous-vide ze szpinakiem
brązowy ryż z suszonym pomidorem / sałata rzymska z raddichio i mandarynką
39 zł
Pierogi ruskie własnego wyrobu
smażona cebulka / kwaśna śmietana / natka pietruszki
24 zł
Filet z miętusa
biała kasza gryczana / sos borowikowy / salsa z selera naciowego, cukinii, czerwonej cebuli i pomidora
65 zł

Hotel Śląsk ***
ul. Oporowska 60
53-434 Wrocław

+48 71 361 20 61
recepcja@hotelslask.pl
hotelslask.pl


© 2024
Hotel Śląsk
choose language