Gołąbki z kapusty włoskiej, kaszy bulgur, boczniaka i suszonego pomidorag
puree ziemniaczane z cebulką, mus borowikowy, migdał curry, jarmuż.
42 zł
Filet z kurczaka supreme
polenta kukurydziana z kozim serkiem, sałatka ze szpinakiem, rzodkiewką i pomidorkami koktajlowymi, orzech włoski, sos winegret
49 zł
Kotlet schabowy w panierce panko
puree ziemniaczane, kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem, masło czosnkowe, palona
49 zł
Trybowana golonka po bawarsku
z włoszczyzną, puree ziemniaczano chrzanowe, grillowana szalotka, musztarda francuska.
68 zł
Zraz wołowy z wędzonym boczkiem
kluski śląskie z smażoną cebulką i natką pietruszki, modra kapusta, sos pieczeniowy.
65 zł
Pstrąg łososiowy filet
blanszowany szpinak z masłem czosnkowym, kuskus z zielonym groszkiem, palona limonka, zielona oliwa.
68 zł
Pierogi ruskie własnego wyrobu
smażona cebulka, kwaśna śmietana, natka pietruszki.
36 zł

Hotel Śląsk ***
ul. Oporowska 60
53-434 Wrocław

+48 71 361 20 61
recepcja@hotelslask.pl
hotelslask.pl


© 2025
Hotel Śląsk
choose language