MG Goalkeeping

10 Edycja Międzynarodowych Warsztatów dla Trenerów Bramkarzy pracujących w piłce nożnej.

Data spotkania 04.06.2023 - 06.06.2023

Miejsce Hotel Śląsk Wrocław

(piętro 1)  Sala Stalowa I

Osoba kontakotwa  Miłosz Gładoch
tel: 792-850-770

Niedziela

04.06.2023r.

ROZPOCZĘCIE piętro: 1

10:00

Sala Stalowa I

BUFET KAWOWY

09:00 - 18:00

OBIAD w forme bufetu

14:00-15:00

Obiad w restauracji (parter)

Zupa:
Rosół staropolski

Dania główne:
Kotlet schabowy
Tagliatelle z łososiem
Zapiekanka z warzywami

Dodatki:
Ziemniaki puree, kopytka
Kapusta zasmażana, sałata ze śmietaną

Deser i napoje:
Ciasto z jabłkami, sos czekoladowy
Woda mineralna, soki owocowe

ZAKWATEROWANIE

od godziny 15:00

Istnieje możliwość przechowania bagaży na czas trwania zajęć.
Informacje w recepcji

ZAKOŃCZENIE - dzień 1

ok 18:00

KOLACJA w formie bufetu

20:30 - 22:00

Zupa:
Zupa meksykańska

Dania główne:
Miruna zawijana w boczku
Penne arrabiatta
Zapiekanka z warzywami

Dodatki:
Pieczone ziemniaczki, grzybowe risotto
Surówka z białej kapusty, sałatka szwedzka

Deser i napoje:
Patera świeżych owoców
Woda mineralna, soki owocowe

Poniedziałek

05.06.2023r.

ŚNIADANIE

7:00 - 10:00

Śniadanie w restauracji (parter) podawane w formie bufetu.

SZKOLENIE piętro: 1

09:00 - 17:00

Sala Stalowa 1 (1 piętro)

BUFET KAWOWY

09:00 - 17:00

Lorem Ipsum

OBIAD w forme bufetu

13:00-14:00

Obiad w restauracji (parter)

Zupa:
Zupa pieczarkowa

Dania główne:
Pieczeń rzymska w ciemnym sosie
Miruna w panierce
Pierogi ruskie

Dodatki:
Buraczane pęczotto, ziemniaki z wody
Surówka z pora, karmelizowane marchewki

Deser i napoje:
Sałatka owocowa z jogurtem
Woda mineralna, soki owocowe

KOLACJA w formie bufetu

20:00 - 21:30

KOLACJA W RESTAURACJI (PARTER)

Zupa:
Krem z kalafiora

Dania główne:
Paprykowe kotleciki mielone
Mintaj w cieście piwnym
Spaghetti z pesto bazyliowym

Dodatki:
Ryż z warzywami, ziemniaki puree
Mizeria, surówka z kap. pekińskiej

Deser i napoje:
Sernik wiedeński z sosem malinowym
Woda mineralna, soki owocowe

ROZDANIE DYPLOMÓW

21:30

Sala Stalowa I (I piętro)

Wtorek

06.06.2023r.

ŚNIADANIE

7:00 - 10:00

Śniadanie w restauracji (parter) podawane w formie bufetu.

SZKOLENIE piętro: 1

09:30 - 14:00

Sala Stalowa 1 (1 piętro)

OBIAD w forme bufetu

12:30-13:30

Obiad w restauracji (parter)

Zupa:
Zupa koperkowa z lanymi kluskami

Dania główne:
Karkówka pieczona w sosie pieczeniowym
Morszczuk w sezamie
Makaron ryżowy z warzywami

Dodatki:
Kasza z cebulką, kluski śląskie
Surówka z buraczków, modra kapusta

Deser i napoje:
Brownie czekoladowe z sosem wiśniowym
Woda mineralna, soki owocowe

ZAKOŃCZENIE

ok 14:00

Lorem Ipsum

Wi-Fi

Sieć: hotel_slask, Hasło: hotelslask

Parking

Bezpłatny, monitorowany

Przechowanie bagaży

Info w recepcji hotelu

Doba hotelowa

15:00 - 11:00

Śniadanie

7:00 - 10:00

Osoby na wózkach

Obiekt dostosowany

Wstąp na lunch

Głodny?
karta menu

Przyjdź na drinka

Spragniony?
menu napoje

Zarezerwuj pokój

Chcesz zostać dłużej?
zarezerwuj

Wynajmij salę

Planujesz spotkanie?
Zadzwoń

Sprawdź dojazd

  Hotel Śląsk
 
  / 

Hotel Śląsk ***
ul. Oporowska 60
53-434 Wrocław

+48 71 361 20 61
recepcja@hotelslask.pl
hotelslask.pl


© 2024
Hotel Śląsk
choose language