Miejsce: Hotel Śląsk Wrocław Osoba kontaktowa: Jan Kowalski tel: 761-762-763
Poniedziałek
31.08.2024
od 8:00
Rejestracja uczestników
Stanowisko rejestracji na pierwszym piętrze przed salą Stalową I
9:00
Rozpoczęcie szkolenia
Sala Stalowa 1 ( piętro 1)
11:00
Przerwa kawowa
W lobby przed salą konferencyjną.
14:00
Obiad w restauracji
Obiad w formie serwowanej podany w restauracji (parter)
16:00
Zakończenie częsci konferencyjnej
od 15:00
Zakwaterowanie w hotelu
Dla uczestników szkolenia istnieje możliwość pozostawienia bagaży w recepcji hotelu
19:00
Impreza wieczorna
Zabawa taneczna z DJ. Obowiązuje strój wieczorowy.
MENU
Przystawka: Pasztet w cieście francuskim z sosem żurawinowym i grzanką
Danie Główne: Eskalopki drobiowe przekładane serem camembert i pomidorem podane na puree ziemniaczanym z glazurowanymi brokułami i sosem z marynowanego pieprzu
Zimna płyta: - deska wędlin i serów, - sałatka z pstrąga wędzonego, - pasztet z kurczaka z pomarańcza na kruchym spodzie, - tatar ze śledzia z sosem chrzanowym, szpinakowym, - bakłażan faszerowany pastą z ciecierzycy, smalec, ogórek, pikle, masło, pieczywo
Danie gorące: Bogracz
Napoje: Woda, soki, kawa, herbata, Open-Bar
02:00
Zakończenie imprezy
Wtorek
01.09.2024
od 7:00
Śniadanie
Śniadanie w formie bufetu, podane w restauracji (parter)
10:00
Rozoczęcie szkolenia - dzień II
Sala Stalowa 1 ( piętro 1)
11:30
Przerwa kawowa
W lobby przed salą konferencyjną.
14:00
Obiad w restauracji
Obiad w formie serwowanej podany w restauracji (parter)
19:00
Uroczysta kolacja
Restauracja (parter)
Środa
02.09.2024
od 7:00
Śniadanie
Śniadanie w formie bufetu, podane w restauracji (parter)
10:00
Rozoczęcie szkolenia - dzień III
Sala Stalowa 1 ( piętro 1)
12:00
Przerwa kawowa
W lobby przed salą konferencyjną.
14:00
Obiad w restauracji
Obiad w formie serwowanej podany w restauracji (parter)
14:00
Zakończenie
do 11:00
Wymeldowanie
Dla uczestników szkolenia istnieje możliwość pozostawienia bagaży w recepcji hotelu
Pliki do pobrania
Formularz
pobierz pdf
Ankieta
pobierz i wypełnij
Sprawdź menu
obiad serwowany wg menu dnia
Poniedziałek
Krem porowo-ziemniaczany
Racuszki drobiowe ryż curry / sałatka wiosenna / sos winegret
Deser bananowy sos czekoladowy / bita śmietana
Woda mineralna, soki owocowe
Wtorek
Zupa koperkowa z lanymi kluskami
Karkówka pieczona kluski śląskie / surówka z buraczków / sos pieczeniowy Brownie czekoladowe sos wiśniowy / bita śmietana
Osoby na dietach pokarmowych (wegańskich, wegetariańskich, bezglutenowych itp.) prosimy o zgłoszenie tego faktu w recepcji hotelu, do godziny 10:00 w dniu spotkania